Orizontio720X90

Ο «παραλογισμός των οικολογούντων» ή η λογική των παρανομούντων – Μια οφειλόμενη απάντηση στις επιστολές του κ. Σκιαθίτη

Απάντηση στο άρθρο της κας Μαίρης Δημητρίου

Ο «παραλογισμός των οικολογούντων» ή η λογική των παρανομούντων – Μια οφειλόμενη απάντηση στις επιστολές του κ. Σκιαθίτη

Κα Ντελκή, επειδή αντιπαθώ την αγένεια, σας ενημερώνω ότι είναι το τελευταίο άρθρο το οποίο σας  στέλνω για δημοσίευση.  Στο εξής, τα άρθρα μου, σχετικά με το θέμα  των «υδροβιότοπων» θα  αναρτώνται στην προσωπική μου σελίδα στο facebook και στον διαδικτυακό τόπο www.kinigotopos.gr
Αλλαγή σκυτάλης,  όπως πράξατε!
Κα Δημητρίου, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και για την δυνατότητα που μου δίνετε  να σας απαντήσω.
Μαζί σας θα ακολουθήσω άλλη τακτική διότι απ ΄ ότι φαίνεται έχετε χάσει την ψυχραιμία σας. Κατανοώ τον πανικό σας,  γιατί είχατε μάθει όλα αυτά τα χρόνια να «αλωνίζετε». Αποτελείτε απ΄ ότι φαίνεται ειδική περίπτωση και οι ειδικές περιπτώσεις απαιτούν ειδική μεταχείριση.
Όσο αφορά τους χαρακτηρισμούς που μου αποδίδετε συκοφάντης, κλπ, σας ενημερώνω ότι  δεν πρόκειται να ασχοληθώ και σας ευχαριστώ!
Πάντως μου κάνει εντύπωση η οικειότητα με την οποία μου απευθύνεστε, έχουμε γνωριστεί κάπου στο παρελθόν και δεν το θυμάμαι;  Να απευθύνεστε στην ομήγυρη σας με τον τρόπο γραφής  σας και το υφάκη σας. Επιτρέψτε μου να μην μπορώ να σας ακολουθήσω στο χάος σας. 
Διάβασα την απάντηση σας και σας διαβεβαιώ ότι σαν μυθιστοριογράφος θα είχατε επιτυχία ή εάν γράφατε Πανελλαδικές εξετάσεις. Επί της ουσίας το κείμενο σας αποτελεί ένα καλλιτεχνικής φύσεως κείμενο με φανταστικές και ψυχολογικές προσεγγίσεις σε συνδυασμό με ρομαντικές και ψευτοοικολογικές ευαισθησίες. Δεν έχει καμία δόμηση και θα το χαρακτήριζα  απαξιωμένο από τον τόπο και χρόνο στον οποίο ζούμε. Θα σας συμβούλευα να ρωτήσετε και την άποψη του κόσμου, νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον.

Εντύπωση μεγάλη, μου προκάλεσε η συλλογιστική σας και η ευκολία με την οποία εξάγετε συμπεράσματα (τσιμεντοποίηση, αεροδρόμια, θεοί, δαίμονες κλπ). Πάντως, επαγωγική δεν θα την έλεγα ούτε αφαιρετική επίσης. Σίγουρα όμως, θα την χαρακτήριζα Γκεμπελικού ή μάλλον καλύτερα Μακιαβελικού τύπου λογική με αρκετές δόσεις  προπαγάνδας και αρκετό έρπων λαϊκισμό.
  Όσο αφορά το άριθμο Προεδρικό Διάταγμα σας ενημερώνω ότι θα ασχοληθώ αποκλειστικά &  αναλυτικά σε  μελλοντικό άρθρο μου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουμε πολλά να πούμε …..
Επίσης, σας ενημερώνω ότι  αντιπροσωπεύω τα συμφέροντα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιστιαίας ως Πρόεδρος και δεν προτίθεμαι να τα απαρνηθώ.
Τέλος, δεν θα σας κάνω μαθήματα τοπικής ιστορίας όπως λχ  ότι τα Κανατάδικα δεν ήταν το επίνειο της Ιστιαίας. Σας πληροφορώ ότι η περιοχή πήρε την ονομασία της από τα εργαστήρια κατασκευής κανατιών τα οποία φορτώνονταν σε πλοία και ταξίδευαν σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, κάτι το οποίο προϋποθέτει στοιχειώδες λιμάνι εκτός και ένα υπήρχε άλλη τεχνολογία για την μεταφοράς τους!
Σας διαβεβαιώ ότι στις ασβεστόγουνες θα είμαι παρών. Καλή αντάμωση!

Ευχαριστώ,  με εκτίμηση!
Γιάννης Σκιαθίτης

Επισυνάπτω το Προεδρικό Διάταγμα και 15 φωτογραφίες (άνευ σχολίων) οι οποίες ακολουθούν έτσι ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του. Οι φωτογραφίες λήφθησαν από τον ίδιο στις 23-06-2017 και ώρες από 07:00 έως 08:00

Συμβουλές γνωριμίας: Μην γράφετε τόσα πολλά, να είστε σαφής και περιεκτική διότι η γραφή σας είναι κουραστική και άνευ ουσίας. Κουράζει τους αναγνώστες και δεν μπορούν να σας παρακολουθήσουν. Επίσης, εάν αναφέρεστε σε πρόσωπα να έχετε το κουράγιο να τα κατονομάσετε, όπως λχ  γελοίος.